Овни. За бажання ви зможете навести лад у своїх справах, а також вирішити розбіжності в особистій сфері. Ваші поради будуть особливо цінними для друзів.

Тельці. Цього тижня ви будете на висоті, тому постарайтеся максимально використовувати кожен день. Особливо сприятливою буде ситуація у справах, пов’язаних з доходами.

Близнюки. Тиждень буде багатий на нові ідеї, і за належної наполегливості ви зумієте їх реалізувати. Важливо нічого не відкладати на потім.

Раки. Вам доведеться багато попрацювати і на роботі, і над собою. Добре зроблені справи не тільки принесуть подяку і прибуток, а й наповнять ваші дні радістю.

Леви. Цей тиждень багато в чому буде пов’язаний з роботою над собою, своїм внутрішнім світом. Він приведе вас до нових досягнень.

Діви. Робота буквально кипітиме у ваших руках. Вдалий час для нових справ, складання планів і їх реалізації, а також одержання відповідної винагороди.

Терези. Ви отримаєте потужний заряд енергії, яка дасть вам змогу вирішити майже будь-які питання. Загостриться ваша інтуїція.

Скорпіони. Ви переконаєтеся в тому, що вас справді оточують вірні друзі, готові розділити з вами радість і допомогти, якщо раптом виникнуть труднощі.

Стрільці. У вашому житті настає спокійний і сприятливий період. Вас радуватиме буквально все і на роботі, і в особистих взаєминах.

Козероги. На вас чекає переломний період, коли ви зможете змінити своє життя так, як захочете. Виявляйте рішучість.

Водолії. Присвятіть ці дні спогляданню того, що відбувається навколо вас, — і побачите, як усе добре саме йде до вас.

Риби. Цього тижня ви зможете вирішити давні розбіжності й досягти гармонії в особистих стосунках, а також зробити великий крок у діловій сфері.