Буковинські артисти часто виїжджають на лінію зіткнення з концертами для наших військових, везуть передачі від громадян, а за право виступити перед фронтовиками йде справжнє змагання творчих колективів у районах Чернівецької області. Місцеві співучі таланти всюди отримують добрі відгуки, але найдорожче, коли самі бійці ООС висловлюють таку подяку. Як, наприклад, цього разу після концертів сторожинецьких артистів на «передку».

Із запальними буковинськими пісенними вітаннями та подарунками, виготовленими руками дітей, до 14-ї окремої механізованої бригади завітали Заслужений артист України Святослав Край та чарівні солістки ансамблю пісні і танцю «Берегиня» з Чернівецької області.

Гостей військові вітали щирими оплесками та із задоволенням співали разом з артистами улюблених українських пісень — усім відома «Василина» та «Край, мій рідний край» лунали з вуст кожного присутнього в залі.

На завершення програми командир бригади полковник Сергій Войченко оголосив Подяки командира 14-ї окремої механізованої бригади кожному з артистів, вручив квіти солісткам ансамблю «Берегиня». Гості натомість передали подарунки від жителів Сторожинецької ОТГ.

На прощання військовослужбовці на прохання гостей підписали прапор України для буковинських школярів. І, певна річ, зробили спільне фото на згадку, повідомляє прес-служба бригади.

Вл. інф.