Овни. Цього тижня ви зможете розвернутися, виявити активність у справах і зробити те, що давно планували. Все налагодиться, і ви заживете повноцінним життям.

Тельці. Зверніться до себе, до свого внутрішнього світу — у ньому є відповіді на багато питань. У гармонії із собою ви прийдете до правильних рішень і дій.

Близнюки. На вас чекає багато цікавих зустрічей і корисних знайомств. Мистецтво в спілкуванні з новими людьми допоможе вам вирішити важливі питання собі на користь.

Раки. Тиждень мине в приємному спілкуванні з перспективою на майбутнє. Ви будете душею компанії, у центрі загальної уваги, випромінюючи радість і оптимізм.

Леви. Ви відчуєте заряд бадьорості й ділової активності. На горизонті — перемовини й збори, які будуть для вас дуже вдалими. Не проґавте свого шансу.

Діви. Чи вдалим буде цей тиждень, цілком і повністю залежить від ваших дій. Вам самим вирішувати, як чинити і що робити.

Терези. Присвятіть цей тиждень своїй родині, близьким і дорогим вам людям. Час, проведений з рідними, наповнить ваше життя теплом і домашнім комфортом.

Скорпіони. Зверніть увагу на робочі справи й питання, які накопичилися. Можливо, вам доведеться обстоювати свою позицію. Виявляйте наполегливість і дипломатичність.

Стрільці. Упевненість у собі допоможе вам перетягнути багатьох людей на свій бік. А тому всі справи підуть як по маслу.

Козероги. Для вас це тиждень гармонії й радості. Навіть від звичайної роботи ви зможете отримувати задоволення. Ваші нові ідеї добре сприйматимуть і гідно оцінять.

Водолії. Присвятіть час своєму особистому життю. Тиждень сприятливий для розвитку стосунків, розв’язання проблем і складання планів на майбутнє.

Риби. У робочих справах виявляйте терпіння й витримку. Можливі ситуації, коли все піде не зовсім так, як би вам хотілося саме у цей момент, але це треба пережити.