Тепер Сашко та Андрійко матимуть власне житло, а поки що малеча більше радіє подарованим іграшкам.

Фото відділу інформаційної роботи Луцької міської ради.

Сини учасника бойових дій на сході Миколи Циплюка чотирирічний Сашко і дворічний Андрійко отримали ключі від нової квартири. Батько та мати хлопчиків загинули під час моторошної ДТП на Волині в 2017 році. Сьогодні Олександра разом із меншим братиком виховує рідна сестра Миколи Тетяна.

Такий щедрий подарунок маленьким сиротам став можливим завдяки співпраці Луцької міської ради, забудовника ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» і спілки учасників воїнів АТО. Будинок, де житимуть сироти разом з рідною тіткою, розташований у престижному житловому комплексі.

На вручення ключів завітали перший заступник міського голови Григорій Недопад, депутат Луцької міської ради Юрій Безпятко, представники ГО «Волинська спілка учасників АТО» та ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат».

Як повідомив Григорій Недопад, свого часу голова правління ПрАТ «Луцький ДБК» Руслан Вайман підписав меморандум з бійцями, згідно з яким 10 квартир передадуть учасникам АТО та сім’ям загиблих воїнів. Підприємство вже передало чотири квартири для сімей загиблих та воїну-афганцю, який теж служив у зоні АТО, а також іще одну для дитини-сироти.