В адміністративному приміщенні Пришибського старостинського округу почала діяти філія комунальної установи «Центр надання послуг Шишацької селищної ради». Тож тепер земляки поспішають до тієї «штаб-квартири» старости не лише для того, щоб узяти там необхідну довідку чи завірити якийсь документ.

У її оновлених ошатних кімнатах представники пільгових категорій населення, тобто пенсіонери, особи з інвалідністю, учасники бойових дій, вимушені переселенці та інші, тепер можуть отримати якісні побутові та медичні послуги. Зокрема, у філії працює майстер із пошиття та ремонту одягу Ірина Попова.

Після відповідного навчання вже стала до роботи і перукар Таміла Чмир. Неабиякою популярністю користуються також послуги, які надає медична сестра Тетяна Зігаренко. За роботу швачки та перукаря не потрібно платити самотнім людям похилого віку й особам з інвалідністю. Для інших представників пільгових категорій установлено помірну плату.

Робота філії центру надання послуг у Пришибі фінансується з бюджету Шишацької ОТГ. Першу таку філію раніше відкрили у Воскобійниках.