Міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність і здоров’я України» провело в кулуарах парламенту акцію — всім депутатам, працівникам апарату та журналістам дарували Біблію у перекладі українською мовою отця Рафаїла Турконяка.

Видання, здійснене за сприяння Східноєвропейської місії, містить канонічні книги Святого Письма Старого та Нового Заповітів. «Біблія є священною книгою для всіх християн, незалежно від конфесії, — наголосив народний депутат України Павло Унгурян. —

Біблія єднає нас — чи то католиків, чи протестантів, чи православних. І так само в політичних дискусіях не можемо переходити межу толерантності».

Парламентарій також розповів, що підготовлено звіт міжфракційного об’єднання, яке діє у Верховній Раді ще з шостого скликання і єднає депутатів із різних фракцій та віросповідань. Завдяки депутатам, які входять до складу об’єднання, парламентом було схвалено низку законопроектів, спрямованих на запобігання вживанню алкоголю, тютюну, наркотиків, розбещеності в Інтернеті.

Фото Павло Унгурян (facebook)