Фото з сайту агрохолдингу «Мрія».

Минулого місяця технічний парк об’єднаної компанії CFG/«Мрія» збільшився ще на 18 одиниць: поповнився 14 новими тракторами Claas Axion 850 і 4 тракторами Claas Xerion 5000 загальною вартістю 3,7 млн дол. Постачальником сільгоспмашин для CFG/«Мрії» виступило ТОВ «Компанія Лан».

Техніка надійшла до агрохолдингу в рамках інвестиційного плану на поточний рік, що сягає загалом понад 50 млн дол інвестицій у нарощення технічних потужностей об’єднаного бізнесу. Таким чином, від початку 2019-го CFG/«Мрія» отримала вже майже 50 нових тракторів різних марок та потужностей, 10 самохідних обприскувачів, а також закупила причіпну ґрунтообробну сільгосптехніку, автомобільний транспорт і спецтехніку, — повідомляють на сайті компанії.

Окрім того, найближчим часом об’єднаний агрохолдинг CFG/«Мрія» для ефективного проведення жнив на своїх полях має намір придбати нові зернозбиральні комбайни, навантажувачі й транспортні причепи. Нагадаємо, міжнародний інвестор SALIC UK на початку поточного виробничого сезону заявив, що протягом 2019-го спрямує на поповнення технопарку CFG/«Мрії» 51 млн дол. Ще приблизно таку ж суму інвестицій планують вкласти у цей напрям наступного року.