Фото відділу інформаційної роботи Луцької міськради.

Традиційно Великодні свята в Луцьку відзначала велика група дітей та їхніх педагогів із міста-побратима Волноваха та Волноваського району Донецької області. Гостей зі сходу лучани радо приймали в своїх родинах. За три дні перебування на Волині вони оглянули Старе місто, Луцький замок, побували в Свято-Троїцькому кафедральному соборі, взяли участь у великодніх майстер-класах, відвідали культурно-розважальний центр «Адреналін-сіті».

Перед від’їздом гості з Волновахи знову повернулися в стіни навчально-виховного комплексу № 9, куди завітали одразу після приїзду до Луцька. Вихованці закладу підготували для своїх друзів із Донеччини святкову концертну програму.

— Діти з Волновахи стали для нас рідними. Ми із задоволенням ділимося з ними своїми здобутками. Сподіваємося, що школярі, які провели Великодні свята в Луцьку, привезуть додому частинку любові та гостинності родин, у яких святкували Світле Христове Воскресіння. Тож нехай наша дружба стає міцнішою з кожним роком, — зазначила начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

На згадку про відвідини Волині гості з Донеччини (на знімку) отримали сувеніри та рюкзаки з написом «Луцьк — приємне відкриття!».