За добу (на ранок 3.05) російські найманці 15 разів порушили режим припинення вогню, з них чотири — із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібром 120 і 82 мм. Ворог також обстрілював наших захисників із озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності ОТУ «Схід» противник гатив з мінометів 120 та 82 мм, станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу Авдіївки, Новотроїцького, Гнутового, Мар’їнки, Лебединського, Широкиного, Пищевика, Павлополя.

У районі відповідальності ОТУ «Північ» ворог лупив з мінометів 82 мм та озброєння бойових машин піхоти, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля Новолуганського, Новозванівки, Луганського.

«Унаслідок обстрілів троє військовослужбовців були поранені. За даними розвідки, зазнали поранень дев’ять окупантів», — йдеться в повідомленні штабу.

За інформацією МВС, бойовики завдали удару по житлових кварталах Мар’їнки. «Поки що відомо про шість пошкоджених будинків. Поліцейські вилучили залишки мін, які впали на подвір’я. Постраждалих серед населення немає», — зазначили в прес-службі силового відомства.