За добу (станом на ранок 6.05) російські найманці одинадцять разів порушили режим припинення вогню, з них двічі — із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм. Ворог також обстрілював з озброєння БМП, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики гатили із 120 мм мінометів, з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Авдіївки, Талаківки, Павлополя, Лебединського, Богданівки, Пищевика. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог лупив із 120-мм мінометів, з озброєння БМП та гранатометів різних систем поблизу Новозванівки, Новоолександрівки, Кримського.

«Втрат серед військовослужбовців немає. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки Об’єднаних сил, одного окупанта знищено, ще п’ятьох поранено», — зазначили в штабі.