Із нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги рівненські атомники відвідали ветеранів війни з Володимирецького району Рівненщини — Юрія Єльцова (Вараш), Омеляна Мамчура (Рудка), Степана Володька та Івана Лемещука (Березина). Вручили їм квіти і подарунки.

«Історія демонструє, що воля до перемоги закладена у генетичному коді нації. Тож героїчні вчинки цих людей — натхненний приклад для наших воїнів на сході України, для майбутніх поколінь», — переконана заступник голови первинної профспілкової організації РАЕС Тетяна Васильєва.

У гостях у героїв війни слова щирої подяки висловила також заступник начальника відділу розвитку персоналу РАЕС Тетяна Кузмічова: «Ми шануємо мужність і героїзм захисників, які 74 роки тому визволили Україну від ярма нацизму. Важливо, що поряд із нами живуть люди, які були свідками безцінних історичних фактів. Величезна подяка, честь їм та хвала».

До 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Палаці культури РАЕС відбувся святковий концерт «Пам’ять сердець» за участю народного аматорського хору «Ветеран» і народного аматорського естрадно-духового оркестру «Енергія Полісся».

Рівненська область.