Міський голова Рахова Віктор Медвідь вітає зі святом ветерана Михайла Андрейка, котрому виповнилося 94 роки.

Фото надано прес-службою Василя Петьовки.

Восьмого і дев’ятого травня — День пам’яті і примирення та річниця Перемоги над фашизмом — по-особливому хвилюючі і трепетні для ветеранів Другої світової війни. Ці дні вони зустрічають зі сльозами на очах. З кожним роком дедалі більше сивочолих свідків воєнного лихоліття відходить у вічність. Важливо не забувати про їхній подвиг, шанувати і дякувати за те, що у роки тієї жахливої війни вони своєю доблестю й хоробрістю здійснили неймовірне — побороли нацизм.

У ці пам’ятні дні не залишилися без уваги й ветерани Тячівського та Рахівського районів, яких вітали від імені народного депутата Василя Петьовки. Ветерани приймали квіти, солодощі та теплі слова вдячності, щирі побажання доброго здоров’я і довгих літ та подарунки до свята.

Фронтовики щиро, по-людськи вдячні Василеві Петьовці за постійну увагу, а найбільше — за те, що про них пам’ятають, їх навідують, їм дякують за той вікопомний подвиг. Адже, зізнаються, для них головне — відчувати, що їхній труд на війні, їхня фронтова звитяга високо цінуються нащадками й державою.

Закарпатська область.