Ворог також обстрілював наших захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник лупив з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік Лебединського, Богданівки, Авдіївки, Новотроїцького, Мар’їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог гатив з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Новотошківського, Луганського і Станиці Луганської.

«Втрат серед військовослужбовців немає. За даними розвідки, одного окупанта було знищено, ще двох поранено», — зазначили в штабі ООС.

Про останні події на передовій розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район Маріуполя): «Ситуація напружена в нашому секторі. Ворог постійно тримає нас у напруженні. Підходить близько, провокує на контакт. Основна мета «орків» — виявити наші вогневі точки. А вже потім прилітають міни різного калібру. Переважно це 82-й калібр. Поводяться вони досить нахабно. Постійно копають нові позиції, у посадках їх видно — у повен зріст бігають. Залучають різну техніку: трактори, бульдозери. Усі хлопці в підрозділі живі й здорові».