Овни. Цей період буде пов’язаний з досить активною діяльністю, яка принесе вам багато користі. Виявляйте наполегливість, щоб вирішити питання, які накопичилися.

Тельці. У вас виникне безліч нових ідей, які неодмінно потрібно буде реалізувати. І якщо ви все добре продумаєте, то зумієте досягти бажаного.

Близнюки. Цей тиждень сприятливий для сімейних справ, зміцнення стосунків, планування майбутнього, досягнення загальної домовленості щодо наступних успішних дій.

Раки. Сприятливий період для ділових починань, що потребують вашої участі. Можете зайнятися питаннями фінансового характеру, події сприятимуть їх вирішенню.

Леви. Потік енергії у вас буде настільки потужним, що їй обов’язково потрібно буде знайти вихід. Тому сміливо плануйте більшість важливих справ на цей час — ви впораєтеся з ними.

Діви. Сприятливий час, щоб розібратися у своїх думках, бажаннях і прагненнях, а потім окреслити конкретні цілі й упевнено їх реалізовувати.

Терези. У вас з’явиться можливість реально впливати на своє життя, побачити результати своїх дій і насолоджуватися плодами своєї праці.

Скорпіони. Вам доведеться вирішувати безліч різних питань. Дослухайтеся до порад оточуючих, а в складних ситуаціях — звертайтеся по допомогу до тих, кому довіряєте.

Стрільці. Близька вам людина допоможе розв’язати одну із проблем у вашому житті. Вам слід дослухатися до себе, щоб зрозуміти, як чинити у тій чи іншій ситуації.

Козероги. Фінансова ситуація складеться так, що ви зможете дозволити собі розслабитися й відпочити. На місце переживань прийдуть впевненість і творче піднесення.

Водолії. Ви виявите активність з освоєння всього нового, також підвищиться творчий потенціал. Направляйте вашу енергію в конкретне русло.

Риби. Вам доведеться вирішувати питання особистого характеру, можливі нові знайомства, а також інші значимі зміни у стосунках. У будь-якому разі вони будуть сприятливі для вас.