Цього разу «до життя» повернули «ЗІЛ» для в/ч 3039, що базується в Миколаєві, та виконали ремонт бронетранспортера для в/ч 3044, що несе службу з охорони й оборони об’єктів Южно-Українського енергокомплексу.

«Кращий, ніж із заводу», — після огляду відновленої вантажівки із захопленням констатував в. о. командира в/ч 3039 НГУ Сергій Муравський. Його частина вже вдруге зверталася по допомогу до южно-українських автотранспортників. З проханням відремонтувати БТР до працівників автогосподарства звернулося керівництво в/ч 3044, що несе службу з охорони й оборони об’єктів Южно-Українського енергокомплексу.

Машини, за традицією, передавали урочисто, перед усім колективом. На знак пошани Сергій Муравський вручив листи подяки директору автотранспортного господарства ЮУАЕС Петру Форостяному та гендиректору ВП ЮУАЕС Володимиру Лісніченку за вагомий внесок у підтримання боєздатності частини та активну громадянську позицію.

Працівники автогосподарства займаються ремонтом військової техніки на волонтерських засадах. Починаючи з 2014 року вони відновили понад 120 одиниць авто різних марок. Це бронетранспортери, БМП, «КРАЗи», «УАЗи», автобуси, машини швидкої допомоги тощо. Нині на черзі капремонт «Уралу» для військової частини з Очакова.

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУАЕС.