Овни. Це тиждень серйозних звершень. Від самого початку налаштовуйтеся на робочий лад, ставте перед собою чітку мету й упевнено йдіть до її досягнення. Доля вам усміхнеться.

Тельці. Не лінуйтеся і беріться за нову справу, тоді і настрій у вас підніметься, і фінансова ситуація налагодиться. Радість і достаток знову з’являться у вашому домі.

Близнюки. Спробуйте підбадьорити себе і почніть наводити лад у справах. Цілеспрямованість і наполегливість допоможуть відчутно поліпшити ваше життя.

Раки. Навколо вас почнуть відбуватися приємні події, і ви знову повірите у свою удачу. Відпочити й насолодитися плодами своєї праці ви зможете ближче до вихідних.

Леви. Цього тижня загостриться ваша інтуїція, з’явиться розуміння першопричин того, що відбувається, і це допоможе у вирішенні різних питань.

Діви. Сприятливий період для партнерської роботи й спільного досягнення результатів. Наприкінці тижня можете потішити теплим спілкуванням своїх рідних.

Терези. Завдяки новим знанням, які відкрилися перед вами, початок нової діяльності буде досить перспективним. Важливі заходи плануйте ближче до вихідних.

Скорпіони. У вас почнуть виникати нові ідеї. Ваше завдання — взяти себе в руки й почати активно займатися справами, обмірковуючи всі необхідні деталі із втілення своїх планів.

Стрільці. Ви будете особливо імпульсивні, постараєтеся вирішити всі питання одним махом, що звичайно не так легко, але все-таки можливо.

Козероги. Цього тижня вам доведеться ухвалити рішення щодо подальшого вашого шляху. Правильний вибір принесе вам успіх і в фінансових справах, і в особистих.

Водолії. Вам доведеться ухвалити зважене рішення, неквапливо і якісно осмислити ситуацію, і тільки після цього можете починати будь-які дії.

Риби. Ви будете схильні діяти прямолінійно й здатні вирішити фактично будь-яке питання, що насамперед добре для робочої сфери, але може знадобитися й у справах сімейних.