Народний депутат України Вікторія Войціцька та генеральний директор РАЕС Павло Павлишин під час зустрічі з учнями ПТУ РАЕС.

Фото автора.

Про проблеми атомної галузі розповідала на майданчику Рівненської АЕС народний депутат України, секретар Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Вікторія Войціцька.

иятиме наповненню бюджету «Енергоатому», але на сьогодні є ризик відтермінування на рік початку дії цього проекту. Завадою на цьому шляху є й питання боргу перед «Енергоатомом», що накопичувався протягом останніх двох десятиліть. Вирішення цього питання потребує втручання кількох гілок влади: і Кабміну, і Верховної Ради України, і нової адміністрації Президента, які спільно, у конструктивному діалозі мають знайти оптимальне рішення».

Порушувалося й питання щодо добудови соціальних об’єктів міста-супутника Вараш як елементів соціальної відповідальності перед громадою Рівненської АЕС. Вирішення їх народний депутат бачить в об’єднанні зусиль громади міста з керівництвом РАЕС та компанії.

Вікторія ЛЕОНОВА, керівник прес-центру Рівненської АЕС.