В інформаційному центрі Відокремленого підрозділу Южно-Української АЕС (ВП ЮУАЕС) «Імпульс» відбувся відбірковий тур міжрегіонального дитячо-юнацького конкурсу творчості «Енергоатом: робимо Україну світлішою». Переможці першого етапу вийшли в фінал і боротимуться за призи ДП «НАЕК «Енергоатом».

Нагадаємо, що творчий конкурс серед учнівської молоді з міст-супутників АЕС ДП «НАЕК «Енергоатом» спільно з профспілковим комітетом компанії проводить щорічно. Ставлять декілька цілей, зокрема, підтримку обдарованих дітей та популяризацію знань про атомну енергетику як стратегічну галузь, що забезпечує Україну електроенергією та сприяє розвитку країни. До участі запрошують учнівську молодь з міст-супутників АЕС. Члени журі зазначили, що цього року южноукраїнські школярі показали себе активно. На конкурс подано аж 46 творчих робіт, серед яких і два короткометражні тематичні відео.

Для участі у фінальному етапі конкурсу відібрано 13 робіт у трьох номінаціях. Володаря Гран-прі та призерів заключного етапу оберуть у вересні в Києві.

Вл. інф.