Фото з сайту Національної поліції.

Оперативники підрозділу протидії наркозлочинності викрили наркопритон у квартирі по вулиці Богдана Лепкого. На власників оселі неодноразово надходили скарги, повідомили у відділі комунікації поліції області. Сусіди жалілися на постійний неприємний запах, чужих підозрілих людей у під’їзді та біля будинку, антисанітарію.

Це помешкання належить трьом рідним братам 19, 30 і 34 років. Усі вони — наркозалежні. За словами заступника начальника підрозділу протидії наркозлочинності Володимира Присяжнюка, чоловіків неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотиками та майнові злочини. У квартирі правоохоронці вилучили заборонені психотропні речовини та прилади для їхнього вживання й виготовлення.

До слова, з початку року на території Тернопільщини правоохоронці задокументували вісім фактів організації та утримання місць для незаконного вживання та виготовлення наркотичних засобів і психотропних речовин, повідомляють на сайті Нацполіції. За це передбачено відповідальність за ст. 317 ККУ. Санкція — позбавлення волі терміном від трьох до п’яти років.