Днями в адміністративному корпусі стадіону «Славутич-Арена» Запоріжжя відбулася зустріч спільноти інформаційно-комунікаційних технологій регіону Green MeetUP!, до якої мали змогу долучитися всі бажаючі жителі та гості міста. Її організували обласний центр молоді та ICT Cluster Zaporizhzhia за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА й партнери заходу.

Вагома частка стартапів у світовому бізнесі припадає саме на сферу цифрових технологій. Для реалізації проекту від ідеї до готового продукту проходить непростий шлях, на якому без надійної та вмілої команди не обійтися. Але де знайти однодумців? У нашому регіоні репрезентація потужностей сфери IT та поповнення складу людей, залучених до неї, часто відбувається завдяки нетворкінгам. Такий формат, як правило, залучає досить вузькі кола людей із досвідом, а формат «meetup», у свою чергу, сприяв участі якомога більшої кількості нових зацікавлених осіб, — поділилися організатори заходу.

На платформі діяли ярмарок вакансій, представлений 15 потужними командами, три навчальні потоки, презентації компаній. Не обійшлося і без подарунків, які партнери заходу розігрували серед відвідувачів.

Інф. надано Запорізьким обласним центром молоді.