У місті Лубни, що на Полтавщині, активісти мікрорайону № 1, працівники територіального центру соціального обслуговування та рідні привітали з ювілейним днем народження Олександра Соловйова (на знімку сидить). Довгожителю виповнилося 90 літ.

За цей час на долю чоловіка випало не одне лихоліття. Він має офіційний статус дитини тієї війни, яка закінчилася понад 74 роки тому. Прикро, та на схилі віку йому довелося стати свідком розв’язаних терористами і загарбниками бойових дій на рідному для нього Донбасі... Адже Олександр Соловйов майже все свідоме життя пропрацював на шахті у місті Горлівка. В його трудовій книжці — лише один запис. Звісно, на заслуженому відпочинку хотілося спокою та миру.

Та коли окупували рідне місто, донька Лідія змушена була забрати стареньких батьків на Полтавщину. Тут про чоловіка піклуються донька і син. У Олександра Соловйова троє внуків і стільки само правнуків.

Вітаючи ветерана-довгожителя з поважним ювілеєм, найрідніші для нього люди та гості побажали йому здоров’я, тепла, затишку і ще довгих років життя.

Фото з сайту Лубенської міськради.