Овни. Тиждень буде спокійним: без змін і важливих подій. Ближче до кінця тижня подумайте про економію, можете відкрити ощадний рахунок.

Тельці. На початку тижня обов’язково приділіть увагу своїй сім’ї. Далі вас закрутить вир турбот і робочих справ. І це добре: адже спілкування із друзями вам зараз краще уникати.

Близнюки. Ваша любов до спілкування допоможе встановити потрібні контакти, потоваришувати з цікавими й корисними людьми. Особисті стосунки також вийдуть на новий рівень.

Раки. Досить сприятливий тиждень: у приємній обстановці і з фінансовими надходженнями. Не намагайтеся змінити ситуацію — чекайте результату, саме час пожинати плоди.

Леви. Ви надто вимогливі до оточуючих, тому ризикуєте залишитися на самоті. Друга половина тижня — час роздумів і складного вибору.

Діви. На початку тижня ви розгорнете цілу кампанію з досягнення мети. Але цей час не сприяє надмірній активності.

Терези. На початку тижня не ухвалюйте жодних рішень. Займіться справами, які потребують творчого підходу й інтуїції. У середині тижня ви легко вирішите всі фінансові питання.

Скорпіони. У вас період романтики, перспективних знайомств і успішного вирішення фінансових питань. Але наприкінці тижня ваша нестриманість і агресивність погіршать стосунки з близькими.

Стрільці. Початок тижня буде стрімким. Порадійте тому, як події легко й сприятливо складаються на вашу користь. Час повчитися мудрості у життя.

Козероги. Цього тижня вам доведеться зробити непростий вибір: відмовитися від чогось заради досягнення нового або ж відмовитися від перспектив заради збереження старого.

Водолії. Час нових романтичних знайомств. Утім, ваші стосунки будуть зав’язані не тільки на почуттях, а й на спільних інтересах і матеріальному питанні.

Риби. На початку тижня стримуйте свою агресію, щоб не розсваритися з кимось важливим вкрай. Утім, до середини тижня ви знову станете романтичними й чарівними.