Декан факультету інформатики НаУКМА Микола Глибовець, президент НаУКМА Андрій Мелешевич, керівник освітніх програм ЕРАМ Максим Почебут, біля мікрофона — голова EPAM CEE Юрій Антонюк (зліва направо).

Фото надано організаторами заходу.

Національний університет «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА) та відома компанія-розробник програмного забезпечення і цифрових платформ ЕРАМ започаткували дворічну магістерську програму «Інженерія програмного забезпечення». Курс орієнтований як на досвідчених, так і на молодих ІТ-спеціалістів. Обов’язковою умовою навчання є успішне складання єдиного вступного іспиту з англійської мови.

Під час презентації магістерської програми в НаУКМА.

«Співпраця факультету інформатики та ЕРАМ у рамках спільної магістерської програми забезпечить студентів можливістю отримувати найновіші практичні навички, — наголосив під час презентації програми президент НаУКМА Андрій Мелешевич. — Переконані, що ця програма є першим етапом у формуванні на базі факультету інформатики НаУКМА новітнього освітнього ІТ-хабу в Україні».

За словами голови ЕРАM CEE Юрія Антонюка, світовий ІТ-ринок стрімко розвивається, тож попит на висококваліфікованих фахівців у цій галузі перевищує пропозицію. «Саме тому ми об’єднуємо зусилля з Києво-Могилянською академією у спільному проекті. Переконаний, така співпраця сприятиме розвитку системи вищої освіти та ІТ-галузі України».

Запис на курс триватиме до кінця липня. Студенти отримуватимуть академічні знання про сучасні технології, практичний світовий досвід у сфері бізнесу, основи менеджменту та реалізації архітектурних рішень у сфері інформаційних технологій. Навчатимуть магістрів викладачі НаУКМА та експерти ЕРАМ. Знання опановуватимуть за змішаною системою: оффлайн, онлайн, завдяки самостійному навчанню та практичній роботі над реальними бізнес-проектами. Випускники програми отримають диплом державного зразка.

Вл. інф.