За добу (на ранок 3.06) російські найманці п’ять разів порушили режим припинення вогню, з них тричі — із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм. Противник також обстрілював наших оборонців із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти гатили з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї поблизу Мар’їнки, Пісків, Гнутового.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції ООС було обстріляно з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля Новгородського і Майорська.

«Втрат серед військовослужбовців немає. На кожен обстріл ворог отримав адекватну відповідь. За даними розвідки, протягом доби одного окупанта було знищено. Крім того, збройні формування Російської Федерації продовжують обстрілювати будинки мирних жителів у населеному пункті Веселе Донецької області», — зазначили в штабі.