Фото прес-служби ГУ НП України в області.

У прифронтовому Щасті правоохоронці влаштували розважальну програму «Поліцейський Baby-land». За ініціативи очільника поліції Луганщини Сергія Колесника в День захисту дітей вже другий рік поспіль відбувається таке свято в районах, які межують з окупованою територією.

Дітвора Щастя була у захваті від усього. Дуже сподобалися поліцейські собаки Хант і Квік, що безпомилково виконували команди кінолога Івана та шукали вибухонебезпечні предмети, виступ бійців Корпусу оперативно-раптової дії, які показали навички володіння рукопашним боєм, тощо. Фахівці-вибухотехніки демонстрували дітям небезпечні предмети та нагадали правила поводження у разі їх виявлення. У поліцейському службовому автотранспорті дітлахи опановували роль правоохоронця.

Настрою додавали аніматори та поліцейські «baby cops», які провели багато розважальних конкурсів та ігор. Бурхливими оплесками, підспівуючи та підтанцьовуючи, малі й дорослі супроводжували кожен виступ поліцейського ансамблю «Патруль» й оркестру ГУ НП. А справжнім сюрпризом для юних гостей свята стали подарунки: солодка вата й морозиво, а також світловідбиваючі браслети-смужки, щоб діти були помітнішими на дорозі.