Овни. Вам варто зайнятися собою, привести в гармонію свій внутрішній світ. Успіхи у справах хоч і тішать, але відбирають багато сил, тому потрібно трохи відпочити.

Тельці. Ви здебільшого займаєтеся фінансовими питаннями, але потрібно звернути увагу й на свій побут, на події, які відбуваються у вашій сім’ї.

Близнюки. Цей тиждень якнайкраще підходить для того, щоб спокійно планувати й розраховувати свої дії.

Раки. Настає час пожинати плоди своєї діяльності. Тиждень багатий на ідеї й нові захоплення, а також вдалий для планування майбутнього й зміцнення сімейних стосунків.

Леви. Вияв ваших організаторських і лідерських здібностей піде на користь будь-якій справі. Ваші наполегливість й ентузіазм допоможуть впоратися зі складними завданнями і досягти успіху.

Діви. Ви будете досить активні, і якщо бесіда зачепить ділові питання — то зможете успішно вести переговори й знайти впливових друзів.

Терези. Цього тижня можливі значні фінансові надходження, отримання заслуженого, може збутися те, чого ви довго чекали й чого прагнули.

Скорпіони. Навіть якщо ви не ведете свій бізнес, знайомства цього тижня будуть досить перспективні й допоможуть вам надалі поліпшити фінансове становище.

Стрільці. Події цього тижня закликають вас до порядку в думках. Не варто переживати через дрібниці. Ця життєва мудрість допоможе вам зберегти спокій.

Козероги. Вам потрібно дослухатися до своєї інтуїції й керуватися не навіяними з боку потребами, а своїм справжнім покликанням.

Водолії. Цього тижня на вас чекають активні дії, самостійне ухвалення рішень й активний розвиток. Попереду — нові відкриття й зміни в житті.

Риби. Цей тиждень сприятливий для початку нових справ, ви будете сповнені сил й ідей, але також надто імпульсивні, тому вам необхідно знайти застосування своїй енергії.