Футбол. Польща. Чемпіонат світу U-20. Матч 1/4 фіналу.

7 червня.

Колумбія — Україна. 0:1. Гол: Сікан, 11.

Колумбія: Мієйр, Куеста, Арройо (Сандоваль, 60), Цифуентес, Переа (Карбонеро, 46), Ангуло, Алварадо (Кайседо, 72), Ернандес, Сіністерра, Палма, Вера. Тренер — Артуро Рейєс.

Україна: Кучерук, Конопля, Бондар, Попов (Сафронов, 85), Бескоровайний, Корнієнко, Чех, Дришлюк, Кащук (Цітаїшвілі, 46), Сікан (Супряга, 62), Булеца. Тренер — Олександр Петраков.

Вилучено Карбонеро, 86 (пряма червона картка).

Рефері — Мустафа Горбал (Алжир).

Лодзь. Міський стадіон. 8 443 глядачі. 25 градусів.

Українці забили швидкий гол, котрий вирішив долю зустрічі. Данило Сікан виграв боротьбу за м’яч у Куести та голкіпера і влучив у порожні ворота. І надалі наша збірна багато атакувала протягом усього ігрового часу, мала ще кілька моментів забити.

Слід відзначити, що це був перший матч збірної на чемпіонаті без Андрія Луніна. Але на його позиції цілком успішно і надійно зіграв воротар київського «Динамо» Владислав Кучерук. Хоча є інформація, що Лунін повернеться до збірної U-20.

Сьогодні у півфіналі збірна України в Гдині (початок о 19.30) зустрінеться з командою Італії, котра перемогла футболістів Малі — 4:2.

Результати інших поєдинків 1/4 фіналу (8 червня): США — Еквадор. 1:2. Республіка Корея — Сенегал. 3:3 (пенальті — 3:2). У півфіналі силами поміряються Еквадор і Республіка Корея.

Фото: ffu.ua