Усі, як один, 56 депутатів Севастопольської міськради, котрі зібралися на позачергову сесію, підтримали зачитане головою Юрієм Дойниковим звернення до Віктора Януковича «...зробити все необхідне для збереження цілісності України». 

Під час обговорення тексту, який практично одразу після голосування низка міських ЗМІ охрестила «обережним», розбіжностей серед депутатів не виникло. Очевидно, що причиною того стало звернення до колег депутата міськради й одночасно голови Севастопольської міськдержадміністрації Володимира Яцуби: 

«Ми повинні представити бачення ситуації із Севастополя, але ухвалювати рішення мають ті, хто володіє нею. Якщо Севастополь не виступить з єдиною позицією, це буде політичною помилкою».

Дисонансом з думкою В. Яцуби пролунав лише виступ керівника фракції «Комуністи Севастополя» Василя Пархоменка: «Коли влада обвинувачує в тому, що сталося, «одіозних політиків, профашистські угруповання, підбурювачів із американських спецслужб та продажні ЗМІ», я погоджуся з цим. Але якби сталося диво й тільки б вони залишилися на Майдані, я думаю, «Беркут» прибрав би їх за півгодини. І на завтра про ці події усі забули. Але куди подіти сотні тисяч простих українців, які нинішню владу ненавидять за те, що вона зазлодіювалась і навіть почуття самозбереження втратила?» — риторично з трибуни запитував Василь Михайлович.

 

Севастополь.