Завдяки комп’ютеризації поштовикам підвищили зарплату.

«Наш сортувальний цех працює на межі можливостей. Люди почали частіше користуватися послугами «Укрпошти», адже завдяки гнучкій системі тарифна політика дозволяє пропонувати помірковану вартість наших послуг», — повідомив керівник Львівської дирекції «Укрпошти» Микола Ростов (на знімку) на апаратній нараді в ОДА.

За п’ять місяців цього року доходи Львівської дирекції «Укрпошти» становили 170 млн грн. Микола Ростов не вперше спілкується з керівництвом ОДА. Минулого разу він звернув увагу, що сільські ради чомусь не передплачують парламентську газету «Голос України». Чиновники пообіцяли відреагувати, але ситуація не змінилася. Переважна більшість сільрад взагалі нічого не передплачує. Виняток — Мостиська ОТГ, де майже всі сільради завдяки ініціативі її голови Сергія Сторожука передплатили видання Верховної Ради України.

Бракує періодичних видань і в сільських бібліотеках, а в багатьох районах немає газетних кіосків. Та й у великих містах не все добре з розповсюдженням періодичних видань. Тож, користуючись нагодою, Микола Ростов нагадав, що найдоступніший спосіб отримувати періодику — вчасно її передплатити.

Фото прес-служби ОДА.