За добу (на ранок 11.06) російські найманці 17 разів порушили режим тиші. З них сім разів — із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями 120- та 82-міліметрових мінометів. Крім того, ворог обстрілював наші позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За даними прес-центру ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог лупив із мінометів калібру 120 мм та 82 мм, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Водяного, Опитного, Пісків, Мар’їнки, Широкиного, Новотроїцького, Пищевика.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики стріляли зі 120- і 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів поблизу Зайцевого, Світлодарська, Південного, Новоолександрівки.

«Втрат серед військових немає. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки, двох окупантів було поранено», — зазначили в штабі.