Овни. У вас активується здатність до творчого мислення, з’явиться море всіляких ідей та планів, які ви, виявивши кмітливість і наполегливість, зможете реалізувати.

Тельці. Цей час щонайкраще підходить для завершення початих справ, доведення їх до пуття, щоб врешті-решт порадіти результатам і одержати довгоочікуваний зиск.

Близнята. Вам доведеться виявити рішучість і наполегливість, щоб продовжити вести справи в колишньому руслі та зберегти свої позиції. Актуальними будуть професійні поради близьких.

Раки. Виявляйте впевненість у собі та наполегливість у справах, не змінюйте обраного шляху. Завдяки вашим зусиллям ви отримаєте довгоочікуваний результат, виконання потаємних бажань.

Леви. У вашому житті настає смуга, коли старе й звичне вас лишає, звільняючи місце новому. Дивіться вперед, складайте плани на майбутнє, залучайте до свого життя позитивне нове.

Діви. Події цього тижня змушують вас аналізувати свої вчинки, почуття та думки. Вам треба більше прислухатися до самого себе. Так ви зможете уникнути багатьох помилок.

Ваги. Вам подаватимуться знаки, які підкажуть правильний шлях, коли і як слід чинити, які рішення приймати. Будьте уважні, прислухайтеся до своєї інтуїції.

Скорпіони. Ви перебуватимете в центрі загальної уваги, і вам буде чим пишатися та що показати світу. Успіх у справах, кар’єра йдуть на підйом. Ви відчуєте цілковиту гармонію.

Стрільці. Приділіть увагу близьким вам людям. З ними ви почуваєтеся захищеними та задоволеними. Та навіть роботу, що нахлине, обов’язки і справи виконуватимете з радістю.

Козероги. Вам удасться урівноважити ситуацію, яка раніше не давала спокою та не складалася належним чином. У складних ситуаціях не бійтеся покладатися на інших людей — вони обов’язково допоможуть.

Водолії. Ви будете наповнені емоціями і почуттями й одночасно досить активними, що дасть змогу вам легко заводити нові знайомства в будь-якій компанії й ефективно діяти в діловій сфері.

Риби. Ви зможете показати себе із кращого боку й тим самим заслужити довіру та повагу. Ситуація у фінансових питаннях, а також пов’язаних з роботою, складатиметься досить сприятливо.