Його до Дня батька організувала Рівненська ОДА. Мета — подолати стереотипи щодо розподілу сімейних обов’язків жінок і чоловіків.

«Ми відгукнулися на пропозицію Мінсоцполітики організувати інформаційну кампанію до Дня батька, де б наголошувалося на ролі чоловіків у вихованні дітей та рівному розподілі домашніх обов’язків. Вирішили підійти до цього креативно. Ми хотіли розповісти історію про те, що традиційно жіночі обов’язки в сім’ї чудово може виконати тато. Так і виник фотопроект «Тато може все». Залучили відомих чоловіків Рівного, щоб на цю тему звернули увагу якомога більше людей», — розповідає радник голови Рівненської ОДА Ірина Михалевич.

Узяти участь у проекті зголосилися відомі чоловіки Рівного: голова ОДА Олексій Муляренко, медіаексперт Сергій Штурхецький, громадський діяч Святослав Клічук, начальник обласного управління молоді та спорту Віталій Ліпський, керівник «Агенції регіонального розвитку» Олександр Процюк, експерт у галузі комунікацій Юрій Дюг, журналіст Дмитро Леонтіюк, фахівець медичної сфери Олег Вівсяник, шоумен Micik Gonibez, громадсько-релігійний діяч Олександр Третяк.

Фото надано прес-службою РОДА.

Рівне.