За добу (на ранок 25.06) бойовики 44 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. З них п’ятнадцять разів — із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм. Противник також відкривав вогонь з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник гатив з артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 82 і 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Водяного, Авдіївки, Красногорівки, Павлопіля, Мар’їнки, Богданівки, Широкиного, Кам’янки, Пісків, Чермалика, Талаківки.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників були обстріляні з мінометів калібру 82 та 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї поблизу Південного, Новгородського, Новолуганського, Кримського, Луганського, Кряківки.

«Внаслідок обстрілів два українських військовослужбовці отримали поранення, ще двоє — бойове травмування. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки, 24 червня трьох окупантів поранено, знищено БПЛА противника та пошкоджено радіолокаційний комплекс розвідки і контролю стрільби «Зоопрак», — йдеться в повідомленні штабу.