Цей захід проводитиметься у рамках акції, спрямованої на надання допомоги місцевим лікарям-стоматологам і щелепно-лицевим хірургам.

Коментуючи цю подію, завідувач стоматологічного відділення Луганської обласної клінічної лікарні Олексій Бурцев (на знімку) зазначив, що для регіону цей захід дуже важливий. Адже в 2014—2015 роках, під час запеклих боїв, тут щелепно-лицевої хірургії не було, бо вся база залишилася в окупованому Луганську. По допомогу жителі області змушені були їхати в лікарні Харкова, Полтави, Дніпра та інших міст. Лише у 2015-му на базі ЛОКЛ у стоматологічному відділенні щелепно-лицева хірургія нарешті з’явилася.

У конференції візьмуть участь головний стоматолог Київщини, голова ГО «Всеукраїнська асоціація щелепно-лицевої хірургії» Василь Рибак, голова Вінницького осередку Олександр Кобяков, голова Херсонського осередку Олексій Товстокорий та інші. Заплановано підписати двосторонню угоду між «Всеукраїнською асоціацією щелепно-лицевої хірургії» та ЛОКЛ, щоб встановити графік відвідувань для населення, що дасть змогу отримувати професійну допомогу на місці.