Фото прес-служби Донецької облдержадміністрації.

Питання політичної, економічної, гуманітарної ситуації на сході України були в центрі уваги під час поїздки Надзвичайного і Повноважного Посла Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф (на знімку) на Донеччину. У Краматорську відбулася зустріч із першим заступником голови Донецької облдержадміністрації Євгеном Вілінським та іншими посадовцями Донецької області.

«Для наших людей важлива ваша підтримка, — наголосив Євген Вілінський. — Для нас це знак, що ми маємо справжніх друзів, підтримку світового товариства в умовах російської агресії на сході України і нас не залишено самих у цій війні. Велика Британія робить значний внесок у розбудову Донецької області».

Під час зустрічі зазначалося, що сьогодні найболючішими питаннями є відновлення водопостачання та побудова медицини третього рівня на території області. Учасники діалогу наголосили на необхідності координації спільних зусиль та підтримки Донецького регіону.

«Цей регіон залишається в мене в серці. Дуже важливо підтримати Донеччину. Ми знаємо, як важко було минулі п’ять років через агресію з боку РФ. Я запевняю, що підтримка з боку Великої Британії триватиме», — сказала Джудіт Гоф.