В урочистостях із цієї нагоди взяли участь заступник міністра юстиції Ірина Садовська, т. в. о. голови ОДА Олег Пругло, профільні посадовці, представники громадськості.

Полтава стала другим в області містом, де з’явився такий центр. Першим був Кременчук, у якому «Open Space» відкрили у вересні минулого року. Промовці на згаданих урочистостях наголошували на тому, що найістотнішою перевагою таких модернізованих офісів є зручність для відвідувачів. Останні отримують тут практично всі необхідні їм послуги швидко, без черг (оскільки діє система електронного запису) й у найкомфортніших умовах.

Загалом у щойно відкритому центрі надають 18 послуг у сфері реєстрації актів цивільного стану. Основні з них — реєстрація народження дитини, подання заяви на реєстрацію чи розірвання шлюбу, внесення змін до актових записів цивільного стану, отримання витягу з відповідного Державного реєстру тощо. Першим у зручностях отримання послуг у центрі переконалося подружжя Нелі та Володимира Руженських, які прийшли сюди зареєструвати свою новонароджену дитину (на знімку).

Фото з сайту Полтавської ОДА.