З них 12 разів — із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм. Противник також відкривав вогонь по наших військових із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики гатили з мінометів калібру 120 та 82 мм, з артилерійських систем калібру 122 мм, озброєння БМП, автоматичних гранатометів, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї поблизу Мар’їнки, Лебединського, Широкиного, Опитного, Павлополя, Авдіївки, Пісків, Талаківки, Троїцького, Водяного, Красногорівки, Верхньоторецького.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників були обстріляні з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, озброєння БМП, з гранатометів різних систем та стрілецької зброї поблизу Луганського, Новолуганського, Новотошківського.

«Унаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців немає. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки, одного окупанта знищено та ще одного поранено», — зазначили в штабі.