Овни. Розберіться в собі і своїх почуттях, займіться облаштуванням домівки, приділіть час своїй сім’ї — і все налагодиться.

Тельці. Виявляйте мудрість — сприймайте всі події, як уроки життя, які необхідно вивчити, засвоїти й використовувати надалі. Вдалий час для спілкування.

Близнюки. У вас виникне безліч нових ідей, та ще й з такою силою, що неодмінно захочеться їх реалізувати. Ви зможете показати себе повною мірою і з найліпшого боку.

Раки. У цей час ви зможете краще розбиратися в людях, почнете розуміти їхні приховані мотиви, що допоможе у встановленні необхідних контактів і реалізації перспективних планів.

Леви. Ваші досягнення й заслуги відкриють для вас нові фінансові перспективи. Успіх ваших починань уже визначено, але трудитися доведеться вам самим.

Діви. Ви виконали багато роботи і перед вами відкриваються нові перспективи, є шанс заробити й поліпшити матеріальне становище. Важливо виявляти твердість і рішучість.

Терези. Вам доведеться виявити милосердя. Допомагаючи іншим, ви зможете відчути умиротворення, щастя й гармонію. Шлях чеснот приведе до просвітлення, душевного комфорту й радості.

Скорпіони. Життя не таке погане, як вам здасться. Незабаром на вас чекають зміни, передусім вони зачеплять ваші погляди і ставлення до навколишнього світу.

Стрільці. Вас мучитимуть думки про збільшення доходів. Постарайтеся знайти спосіб поліпшити своє фінансове становище і не нашкодити при цьому іншим людям.

Козероги. Ваше життя поступово поліпшуватиметься, відкриються радісні горизонти, проблеми почнуть відступати. Важливо зробити вибір, у який бік рухатися далі.

Водолії. Ви зможете обстояти свою позицію й захистити свої права. Вам вдасться багато чого досягти, показати себе з кращого боку на роботі.

Риби. Вам доведеться неабияк потрудитися, можливо, навіть поборотися за своє місце під сонцем. Вас це трохи стомить, але нагорода буде того варта. Ви буквально опинитеся біля рога достатку.