Фото: fcdynamo.kiev.ua

Футбол. Кематен (Австрія). Контрольний матч. 4 липня.

«Динамо» (Україна, Київ) — «Ботошані» (Румунія). 1:1. Голи: Вербич, 63 — Ашковський, 43.

«Динамо»: (1-й тайм) Бущан, Кендзьора, Кадірі, Кадар, Миколенко, Сидорчук, Андрієвський, Караваєв, де Пена, Шапаренко, Фран Соль; (2-й тайм) Бойко, Гармаш, Бурда, Алібеков, Шабанов, Андрієвський (Сидорчук, 67), Шепелєв, Вербич, Цитаїшвілі, Шапаренко (Миколенко, 67), Русин.

Перший тайм тривав за переваги киян, які, втім, своїми можливостями не скористалися. А перед самою перервою після помилки динамівської оборони румуни вийшли вперед.

На другу половину Олександр Хацкевич випустив майже новий склад. І в середині тайму «Динамо» зрівняло рахунок. Цитаїшвілі знайшов передачею Русина, а той головою класно скинув м’яч під удар Вербичу. Словенець із середини карного майданчика пробив потужно і влучно.

До закінчення матчу було ще досить часу, але зустріч тривала майже без моментів і завершилася внічию.

Варто відзначити дебют ганського центрального оборонця Могаммеда Кадірі і півоборонця Олександра Караваєва. Зіграли вони корисно на доброму рівні. Караваєв міг навіть забити.

Виникло запитання щодо неучасті в матчі Віктора Циганкова. Річ у тім, що він на зборі в Австрії поки що працював за індивідуальною програмою. У вінгера немає пошкодження. Але він змушений тренуватися окремо через результати тестів на початку зборів. А от Йосип Пиварич, Денис Попов і Віталій Буяльський вчора повернулися до загальної групи.

***

Контрольний матч на зборі в Словенії. «Зоря» (Україна, Луганськ) — «Гайдук» (Хорватія, Спліт). 1:1. Голи: Ханна, 51 — Сімич, 40.

«Зоря»: Махарадзе (гравець на перегляді, 60), Вернидуб, Чеберко, Тимчик, Ханна (Ємець, 70), Іванісеня, Хомченовський, Кочергін, Лєднєв (Арвеладзе, 69), Кабаєв (Будківський, 80), Громов (Шалфєєв, 83). Тренер — Віктор Скрипник.