Звання молодший лейтенант поліції отримала учасниця національного проекту «Поліцейський офіцер громади» Ірина Мельник, дільничний офіцер поліції сектору превенції Косівського ВП. Капрал поліції Михайло Свідрак, водій взводу реагування роти Управління поліції охорони в Івано-Франківській області, отримав «подяку від шефа».

Привітали правоохоронців і гості з Румунії — делегація поліції Марамурешу і Національної асоціації воєнних кадрів у відставці та резерві МВС. Вони зазначили, що прикарпатська поліція стала взірцем служіння суспільству, її співробітники забезпечують спокій не тільки на території області, а й на сході нашої держави. Під час заходу загиблих на Донбасі колег вшанували хвилиною мовчання.

Грамоти та посвідчення народного артиста України удостоївся голова обласної ветеранської організації асоціації ветеранів МВСУ Володимир Коваленко. А тим часом на Вічевому майдані обласного центру поліцейські з нагоди свята організували для дітей пізнавальні конкурси та знайомили із професією.