На знімку: селфі випускників 2019 року з викладачами.

Фото автора.

В Університеті «Україна» в урочистій атмосфері вручили дипломи випускникам. На їхню адресу лунали щирі привітання від викладачів, батьків та друзів.

Серед 212 випускників різного освітнього рівня шестеро мають дипломи з відзнакою — Альона Зінченко, Ірина Шевченко, Валентина Хижняк, Оксана Белаш, Ніна Явіца, Оксана Кудренко. Усі вони здобуті клопіткою і напруженою працею. Вітали випускників проректор з навчально-виховної роботи Оксана Коляда, директор Інституту економіки та менеджменту Світлана Нестеренко, заступник директора Інституту економіки Аліна Аль-Тмейзі, директор коледжу «Освіта» Світлана Смолянова.

— Найкропіткіша справа — зривати оплески! — стверджував ведучий випускного балу Олександр Світогор.

У затишному університетському дворику серед вікових сосен лунали звуки саксофона. Уже з перших акордів зірвав оплески відомий музикант Сергій Зак. Музика додала щирості урочистій атмосфері свята.

— Пролетіли роки як мить, скільки було зроблено і скільки ще слід зробити! Не витрачайте час на непотрібне, на дрібниці, адже він летить швидко, як дим, — радила студентам директор Інституту економіки та менеджменту Світлана Нестеренко. — Викладачі вам передали знання та надали необхідні професійні навички. Сила зерна — у зростанні. Сила людини — у вмінні долати труднощі. З упевненістю хочу заявити, що ми випускаємо гідних фахівців і знавців своєї справи.

На випускному балу дипломованим фахівцям дозволялося бути веселими і легковажними. У різноманітних конкурсах вони відтворювали кумедні сценки з життя студентів. А для початку показали, який вигляд матиме перший день студента-випускника.

— Для вас віднині всі шляхи відкриті! — вітала підопічних зі святом проректор з навчально-виховної роботи університету Оксана Коляда. — Приходьте до нас як студенти, приходьте до нас як гості, приводьте своїх діточок!

Заступник директора Інституту економіки та менеджменту Аліна Аль-Тмейзі урочисто вручила дипломи випускникам. Розчулені щирими побажаннями батьки час від часу витирали сльозинку радості...

Випускний бал — це не просто путівка у велике життя, це початок чогось нового, важливого.

— Що в житті головне? — запитую випускницю університету Ірину Шевченко, що отримала диплом з відзнакою.

— Давати гідний приклад своїм дітям, — відповідає, не вагаючись.

На головних героїв свята чекають нові життєві обрії, а педагогічний колектив прийматиме чергову студентську зміну — з вірою та надією на краще, виховуватиме сильну духом людину, чуйну й уважну до ближнього та небайдужу до долі країни.