На його спорудження одна з вітчизняних компаній планує витратити сто мільйонів гривень. За словами заступника міського голови Вінниці Владислава Скальського, компанія уже пройшла процес реєстрації у місті, де розпочне будівництво.

— Першу чергу заводу передбачають ввести в експлуатацію наступного року, — зазначив посадовець. — Технологічне обладнання уже придбано. Компанія знайшла свою нішу на ринку, її продукція має значний попит. Тож нема часу «розгойдуватися» — замовники чекають.

Міська влада створює належні умови з підключення до електромереж, водопостачання, спорудження під’їзних шляхів. На першому етапі створять 65 нових робочих місць. Другу чергу заводу будуватимуть паралельно з налагодженням виробничого процесу і початком випуску продукції.

Владислав Скальський додав, що ще п’ятеро інвесторів мають намір будувати виробничі об’єкти на території індустріального парку. Тим часом завод холодильного обладнання вже розпочав працювати. Тривають роботи з будівництва другої черги об’єкта. Це підприємство стало першим на території індустріального парку у місті над Бугом.