На знімку: під час Координаційної ради з питань реформи освіти, присвяченій підготовці до нового навчального року, в режимі «он-лайн» в Кропивницькому – тимчасово виконуюча обов’язки голови Кіровоградської облдержадміністрації Світлана Лобанова, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, начальники управлінь освіти, науки, молоді та спорту ОДА та управління освіти міської ради Володимир Таборанський і Лариса Костенко.

Фото з офіційного сайту ОДА.

 

На Кіровоградщині до нового навчального року готова половина закладів загальної середньої освіти області. За інформацією управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА, на підготовку шкіл до роботи загалом і в осінньо-зимовий період зокрема передбачено понад 85 млн грн.

Уже замінили вікна в семи закладах. У чотирьох школах поміняли покрівлю, в двох — опалювальні котли, ще в одній зробили капітальний ремонт. Також оновлюють системи опалення, водоканалізаційні мережі тощо. Ще в майже сотні закладів проведено такі роботи. А на ремонт і реставрацію навчального корпусу № 2 Кіровоградського обласного НВК (гімназія — інтернат — школа мистецтв) у місті Олександрія передбачено з обласного бюджету 445 тис. грн.