Переговори щодо переходу 20-річного форварда мають завершитися днями. За неофіційною інформацією, львівський клуб розраховує придбати виконавця на весь чемпіонат. І тренерський штаб «Динамо» не проти такого варіанта.

Це дивує певною мірою, бо наставник киян Олександр Хацкевич скаржився, що поки що не все гаразд у команді з атакою. І її необхідно посилювати. Можливо, Олександр Миколайович планує поповнити лави гравцем рівня Неймара? Це, звичайно, жарт.

Але поки що підписати легіонера хорошого рівня не вдається. То, може, варто своїм більше уваги приділяти?

Скажімо, той же Хацкевич називав Русина здібним і перспективним. Щоправда, у Львові Назарій матиме більше ігрової практики. І повернеться до Києва підготовленішим і кориснішим.

У попередньому сезоні Русин зіграв за динамівців 24 матчі, забив 5 м’ячів.

Тим часом футболісти «Динамо» після повернення зі збору в Австрії і кількаденного відпочинку сьогодні поновлять підготовчу роботу до сезону. Є надія, що до неї може активніше включитися лідер команди Віктор Циганков, який в Австрії тренувався індивідуально і не зіграв жодної хвилини у спарингах.

А новий сезон, до речі, розпочинається для «Динамо» серйозними подіями: 28 липня — поєдинок за Суперкубок України в Одесі з «гірниками», 31 липня — зустріч у чемпіонаті УПЛ з «Карпатами» у Львові, 6 або 7, 13 або 14 серпня — матчі кваліфікації Ліги чемпіонів, а між ними — гра в Києві з «Шахтарем» у чемпіонаті...