Фото прес-служби Юрія Солов’я.

Народний депутат України Юрій Соловей представляв у парламенті одномандатний виборчий округ № 89 (Верховинський, Косівський, Снятинський райони). Серед обранців Прикарпаття відзначився активною роботою в законодавчому органі держави. Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань економічної політики.

За даними електронної реєстрації Верховної Ради, показник присутності під час голосування Юрія Солов’я — 92 відсотки. Народний депутат голосував у парламенті 14401 раз, а це 82 відсотки. Із запитами до Президента України, органів Верховної Ради, Кабміну, до керівників інших органів державної влади та місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій з вимогою надати офіційну відповідь із питань, віднесених до їх компетенції, представник округу №89 звертався 81 раз.

Юрій Соловей долучився до розробки 133 законопроектів, що є вагомим показником оцінки ефективності роботи народного депутата. Представник виборчого округу № 89 найбільше серед мажоритарників Івано-Франківщини виступав у Верховній Раді восьмого демократичного скликання — 260 разів.

Юрій Соловей продемонстрував у парламенті найвищі показники активності серед депутатів Прикарпаття. А це свідчить про ефективність роботи народного обранця. Плюс до всього — сприяння у розв’язанні проблем округу. Тож громади Верховинського, Косівського, Снятинського районів не підведуть і довірять представляти їхні інтереси й у наступному скликанні Верховної Ради.

Івано-Франківська область.