Овни. Якщо ви щось запланували, то впевнено йдіть до наміченої мети, долайте опір оточуючих, обстоюйте свою позицію.

Тельці. Настає період чергування активної діяльності з необхідністю зупинитися й обміркувати те, що ви зробили раніше. Загалом тиждень дасть змогу завершити розпочате.

Близнюки. Для вас настає переломний момент, після якого доля буде прихильною до вас — ви відчуєте бажаний підйом і в особистій, і в діловій сфері.

Раки. У цей час перед вами відкриваються перспективи матеріального характеру. Обрати потрібний шлях і реалізувати їх вам допоможе надійний друг, дослухайтеся до його порад.

Леви. Вдалий час для розмірковування, самопізнання й просто для відпочинку. Досягнувши внутрішнього осяяння, спробуйте його реалізувати, ділячись ідеями з близькими.

Діви. Цього тижня доля дарує вам відпочинок від важкої роботи. Займіться самопізнанням, творчістю, вивченням нових сфер діяльності. Це допоможе вам піднятися на новий рівень.

Терези. Цього тижня ви будете на висоті, усе у ваших руках, а головний помічник — мудрість. Не піддавайтеся емоціям і поривам почуттів, а дійте так, як підказує здоровий глузд.

Скорпіони. У вас з’явиться приємний перепочинок після активних дій і труднощів, які ви долали. Ви перебуватимете в досить стабільному матеріальному становищі.

Стрільці. На цьому шляху вам доведеться знайти партнера у справах і внести зміни у життя: відмовитися від непотрібного, щоб звільнити місце для нового.

Козероги. Використовуйте цей період, щоб відпочити й набратися сил, а також стабілізувати своє матеріальне становище, але намагайтеся особливо активно не діяти.

Водолії. Для вас настав період осмислення й відпочинку, який допоможе вам вирватися з низки справ і просто відпочити, перебуваючи в затишній обстановці.

Риби. На якомусь етапі може здатися, що ви дієте впусту й усі ваші досягнення нічого не варті. Це триватиме якийсь час, доки ви не досягнете переломного моменту.