На знімку: голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко (другий ліворуч) і президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах (третій праворуч) під час робочої зустрічі з учасниками делегації Литовської Республіки на об’єкті реконструкції шкільної будівлі в Авдіївці.

Стан робіт із реконструкції школи № 2 міста Авдіївки, що знаходиться поблизу лінії розмежування, було обговорено під час спільної наради з усіма сторонами, які реалізують цей проект.

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко разом із директором Департаменту розвитку співпраці Міністерства закордонних справ Литви Віолетою Мотулайтє, президентом Українського союзу промисловців та підприємців Анатолієм Кінахом, представниками місцевої влади, підрядників та керівництвом школи обговорили можливості для прискорення робіт із реконструкції навчального закладу. Під час спільної наради було визначено стан та перспективи виконання фасадних і внутрішніх робіт та узгоджено план-графік проведення ремонту.

«Діти — це наше майбутнє. Вони мають право отримувати освіту в сучасних обладнаних школах, — наголосив П. Кириленко. — Тому наше завдання — терміново продовжувати ремонтні роботи, аби забезпечити школярів усім належним для навчального процесу. Що стосується нашого партнерства з литовськими представниками, то ми докладемо якомога більше зусиль для того, щоб ця співпраця була максимально ефективною».

Замовником проекту з капітального ремонту школи, загальна вартість якого понад 63 мільйони гривень, є департамент капітального будівництва Донецької ОДА. Віолета Мотулайтє заявила, що уряд Литви готовий профінансувати свою частину робіт на один мільйон євро.

Фото прес-служби Донецької ОДА.