За свого політичного опонента навіть заступився керівник Сербської радикальної партії Воїслав Шешель. В інтерв’ю сербській газеті «Вечірні новини» лідер радикалів висловив думку, що проти глави держави розгорнуто широкомасштабну психологічну війну. А люди, котрі почали її, не гребують жодними засобами. В одному з опозиційних видань навіть з’явився знімок президента в чорній рамці з некрологом, що, на думку Шешеля, виходить за будь-які рамки політичного протистояння. Лідер Сербської радикальної партії зізнався, що за свою кар’єру мав безліч скандалів і конфліктів, що ніколи не щадив своїх політичних противників, але йому ніколи не спадало на думку нападати на їхні родини й у найбрутальніший спосіб погрожувати дітям і дружинам.

Як повідомили сербські ЗМІ, поліції вдалося «вирахувати» й затримати жінку з міста Шабац, яку підозрюють у тому, що в соціальній мережі Твіттер вона написала кілька анонімних погроз на адресу дітей Александра Вучича. Коментуючи це повідомлення, Воїслав Шешель заявив, що здогадується про те, кого затримала поліція. За його словами, ця жінка, яка у Твіттері писала під чоловічим іменем, раніше вже затримувалася органами правопорядку за знущання над своєю матір’ю. Її використовують політичні супротивники Вучича через близькість до кримінального середовища. І вона ретельно дотримувалася чиїхось інструкцій, не замислюючись про наслідки. А ті для шантажистки можуть бути дуже сумні. Лідер Сербської радикальної партії вважає, що в слідства є чимало доказів її причетності й до інших злочинів. І по сукупності вона може отримати справедливе покарання — позбавлення волі на строк до 10 років.

Шешель вважає, що суд не повинен виявляти поблажливість стосовно осіб, які займаються шантажем політиків і державних діячів. Для боротьби з опонентами, на його думку, слід використовувати інші методи. Воїслав Шешель особливо наголосив, що став би на захист дітей і основних опозиційних противників Вучича — Драгана Джиласа чи Божко Обрадовича, якби вони одержували подібні погрози.