Овни. Ваша наполегливість може зустріти відповідну реакцію й спричинити небажане протиборство й конфлікт. Але якщо ви виявите мудрість — є шанс вирішити ситуацію усім на користь.

Тельці. Ваш творчий і діловий потенціал розкриється на початку тижня: можете зайнятися новою діяльністю, будувати сміливі плани на майбутнє. Кінець тижня присвятіть юридичним питанням.

Близнюки. Ви схильні до імпульсивної поведінки: хапаєтеся за безліч справ одразу, при цьому неуважні до чужої думки. Але вам вистачить мудрості загладити гострі кути й конфлікти.

Раки. На початку тижня ви витатимете у фантазіях і перебиратимете привабливими пропозиціями. Але поки що зміни в житті вкрай небажані. Тому нічого не змінюйте.

Леви. На вас чекає спокійне перебування в колі родини. Доведеться лише вирішити кілька важливих питань, пов’язаних зі спадщиною, документами й сімейним бюджетом.

Діви. Ви потрапите у вихор мінливих подій. Якщо докладете зусиль і слухатиметеся здорового глузду, на вас чекає поліпшення у всіх важливих сферах. Беріть долю за роги!

Терези. Якщо ви задумали самостійно взятися за нову перспективну справу — не відкладайте! Тиждень сприятливий для всіх починань, особливо в сфері роботи й творчості.

Скорпіони. Ви втомилися, але покладені на вас завдання все-таки доведеться виконати, адже ви закладаєте фундамент успіху в майбутньому. А вже із середини тижня можливий відпочинок.

Стрільці. Вам знову не сидиться на місці. Але бажання що-небудь зробити і дати всім вказівки не завжди доводять до добра. Необережність у словах може зіпсувати стосунки з оточуючими.

Козероги. Події потребуватимуть більшої наполегливості й рішучості. Доведеться досягати поставлених цілей і обстоювати свою позицію всіма силами. Але ви сповнені сил і здатні звернути гори.

Водолії. Ви крутите колесо фортуни у свій бік. Справа це хоч і приємна, але непроста. Знадобляться рішучі дії, ініціативність і наполегливість у справах.

Риби. Ви шукаєте баланс матеріального й духовного, аналізуєте свій бюджет, шукаєте додатковий заробіток. Але емоції й почуття трохи відволічуть від буденних турбот.