Олександр Данильчук вручив іменний сертифікат на премію за успіхи у навчанні студентці Острозького вищого професійного училища Іванні Кирилюк.

Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук і в. о. голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко вручили іменні сертифікати на отримання премій студентам місцевих вишів на загальну суму 335,5 тисячі гривень. Виплати здійснюються в рамках

Обласної програми підтримки молоді на 2016—2020 роки.

Загалом премії у розмірі 3 тисячі гривень присудили 110 студентам, з яких 104 — студенти вищих навчальних закладів усіх форм власності, 6 — учні професійно-технічних навчальних закладів Рівненщини.

Таке грошове заохочення призначають за вагомі успіхи у навчанні, перемоги на всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах студентських наукових робіт, всеукраїнських конкурсах фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів, участь у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, а також за активну громадську роботу.

Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, вітаючи стипендіатів, зауважив, що саме така талановита молодь — це надійний фундамент успішного майбутнього нашої держави, а також рушійна сила позитивних змін у суспільстві.

«Ваша небайдужість, ваше захоплення — це те, що рухає вперед кожного з вас. Це стимул ставати кращими, успішними. Це гарантія того, що ви знайдете себе в цьому житті, знайдете ту справу, яка приноситиме вам дивіденди», — наголосив Олександр Данильчук.

Фото Юлії ВАСИЛЕНКО-СЛОБОДЕНЮК.